O nama

Tvrtka NI-AL d.o.o. osnovana je 1999. godine i najstarija je geodetska tvrtka u Velikoj Gorici. Posjeduje ovlaštenje DGU za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina te ovlaštenje HKOIG.

Tvrtka NI-AL d.o.o. osnovana je 1999. godine i najstarija je geodetska tvrtka u Velikoj Gorici.Tvrtka NI-AL d.o.o. osnovana je 1999. godine i najstarija je geodetska tvrtka u Velikoj Gorici. Upisana je u sudski registar pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod brojem 080234600. Posjeduje ovlaštenje Državne geodetske uprave za obavljanje poslova državne izmjere i katastra nekretnina te ovlaštenje Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije.

Tvrtka obavlja sve vrste geodetskih usluga i posluje na području cijele Republike Hrvatske, a najviše na području Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županje i Grada Zagreba.

NI-AL d.o.o. čine dvije poslovne jedinice, Sisak i Velika Gorica, u kojima je zaposleno 6 geodetskih stručnjaka. U uredu u Velikoj Gorici sa stručnim savjetom dočekat će Vas direktor tvrtke Alan Alilović, ovl. ing. geod., Matija Pavišić, univ. bacc. ing. geod. et geoinf., Teo Magdić, mag. ing. geod. et geoinf. i Ivan Idžan, geod. teh. Ukoliko Vam je jednostavnije posjetiti naš ured u Sisku u rješavanju Vaših problema pomoći će Vam Nenad Brkić, geod. teh. i Ivana Đeverlija, dipl. ing. geod.

Tvrtka posjeduje suvremenu geodetsku opremu i softvere. Misija tvrtke je pružanje kvalitetnih geodetsko-katastarskih usluga držeći se pravila struke i etičkih načela.